söndag 19 september 2010

Ann-Cari i lod!










Ann-Cari ligger i en lugn hörna på varvet. Tyvärr är backen ganska ojämn och lutar både "bakåt" och åt "sidan". Idag riktade jag Upp Ann-Cari så hon står i lod och nästa steg blir att justera främre balken så den kommer mer i våg!

fredag 17 september 2010

Säsongsslut i sjön 2010!







Nu är Ann-Cari på land och det redan den 17 september. Hon har en bra plats där vinden inte borde vara ett problem med tanke på att det är skog på ena sidan och båtar på andra sidan.
Detta är den tidigaste upptagningen någonsin för Ann-Cari. Den upptagning som kommer närmast är 1983 då hon gick upp den 1 oktober.
Det har varit en fantastisk säsong med många sköna resor. Lite statistik: 559 DM körd distans, 47 nätters övernattningar, säsongslängd 137 dagar (i särklass lägst), utnyttjandefaktor (= säsong/övernattningar) 2,91 och det betyder att Ann-Cari har utnyttjats mer än var tredje natt under säsongen (detta är en mycket bra siffra, snittet är 3,6
).
Nu väntar "säsongen på bockar" så håll ögonen på Ann-Caris blogg framöver också!

söndag 12 september 2010

Årets sista resa!


Årets sista resa gick till Asken i Stockholms mellersta skärgård, ca 6 DM norr om Waxholm. Det var en underbar avslutning på årets säsong. Att hälsa på Gunnar och Ulla på deras trevliga ö är en härlig upplevelse.
Tillbaka på bryggan var det dags för avmastning vilket gick ovanligt smidigt. Upptagningen är planerad till den 17 september, bland det tidigaste Ann-Cari gått upp!