lördag 25 oktober 2008

Ann-Cari på land!








Då är Ann-Cari äntligen på land. Strul med Slamkryparna i klubben gjorde att det blev en rejäl fördröjning med upptagningen. Tyvärr var det (som väntat) otroligt mycket havstulpaner på botten. Det blir till att reklamera miljö-färgen till tillverkaren. Eftersom den gamla trä-ställningen eldades upp av övernitiska varvsstädare på våren så har Ann-Cari för året en ny aluminiumställning. Monteringen var hyvsat enkel och om den bara orkar presenningens tyngd så kan det bli en bra lösning i slutänden.
Lite statistik från säsongen 2008: Övernattningar 48 st och Ann-Cari låg 174 dagar i vattnet. Dieselpriset var det högsta någonsin: 15,59 kr/liter i snitt och det är nästan 4 kr/l dyrare än förra året. Körd distans blev 547 DM vilket är 170 DM mindre än snittet.

söndag 12 oktober 2008

Ann-Cari på väg upp!


Då närmar sig säsongen sitt slut. Upptagningen är planerad till tisdag eftermiddag om vädret är tjänligt. Avmastningen gick bra och snabbt och jollen kom ur vattnet trots en trasig jollevagn. Till nästa säsong måste den bytas, då finns det ingen återvändo.

söndag 5 oktober 2008

Ann-Cari i hamn denna helg!



Det blev en mycket blåsig söndag så det känns rätt att Ann-Cari stannade i hamn. Blåsten och regnet hade dock fyllt hela jollen med vatten men den flöt på sin inbyggda flytkraft. På bilden framgår det att det blåser och regnar ordentligt.
Det ruggiga vädret hindrade dock inte en älgfamilj att ta en liten promenad på en åker.