tisdag 29 april 2008

Ann-Cari i sjön!




Det har varit en underbar vårdag, nästan som en försommardag, och sjösättningen av Ann-Cari gick hur bra som helst. Lennart är verkligen en duktig förare av Slamkryparen.
Den nya bottenfärgen ser fin ut och passar bra mot övriga mörkblå nyanser. Det nya kapellet ger en mycket bättre vy akteröver vilket är skönt, t ex när man ligger i en farled och blir omkörd titt och tätt. Nu återstår bara att montera ny förarstol, rigga på, byta olja i motorn, dammsuga invändigt och lägga i dynor. Därefter kan säsongen börja på allvar!

fredag 25 april 2008

Snart dags för sjösättning!




Nu har Ann-Cari fått nytt kapell och ny bottenfärg. Kapellet ser mycket trevligt ut och den nya, större bakrutan kommer att göra stor skillnad inte minst för utsikten akteröver.



Den nya bottenfärgen är årets nyhet "Neptun Formula". Det gråa skiktet, som ser väldigt prydligt ut, är en primer. Den nya bottenfärgen är den kolsvarta färgen som syns på en av bilderna. Dessutom har Ann-Cari försetts med två nya marinbatterier. Sjösättningen är planerad till den 29/4 på eftermiddagen.

torsdag 3 april 2008

Ann-Cari utan presenning!


I dag mallade IA:s Kapellservice upp ett nytt kapell till Ann-Cari. Det befintliga har hållit rekordlänge men har nu tappat all fräschör. Det nya blir i en helt syntetisk, blå väv. Leveranstid "om någon vecka".